NEVŞEHİR / ÜRGÜP - Zübeyde Hanım Anaokulu

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında Aralık ayı etkinliklerimiz

8 Aralık-31 Aralık Haftası Eylem Planı : 4.3 Etkileşimli kitap okuma yöntemi ile okunacak kitaplar belirlenir ve günlük eğitim akışları planlanır.

4.4 Okunan kitaplardaki bilinmeyen kelimeler belirlenir.

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Okul Yürütme Komisyonu kuruldu.

Proje ile ilgili ailelerin bilgilendirilme süreçlerinde kullanılacak; haber mektubu, bülten, yazışma gibi hazırlıklar yapıldı.

Çocukların sözel dil becerilerini geliştirmeye yönelik yürütülen bir etkinliğe aileler gözlemci olarak katılım sağlandı.

Ekm

IŞIKLI KUM HAVUZUNDA ELENCELİ RESİMLER YAPMAK ÇOCUKLARI ÇOK EĞLENDİRDİ. İNCE MOTOR BECERİLERİNİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYAN BU EĞLENCELİ ETKİNLİK SAYESİNDE ÇOCUKLARIMIZ ÇOK MUTLU OLDULAR.

Ekm

5 YAŞ/ A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ 1 RAKAMINI BAHÇEMİZDE DÖKÜLMÜŞ YAPRAKLARLA SÜSLEYEREK ÖĞRENDİNLER.

Ekm

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 5 YAŞ/B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN BAHÇEMİZDEKİ KUŞLARA ELLERİYLE HAZIRLADIKLARI YEMLER ÇOK MUTLU EDİCİYDİ.

Ekm

ÇOCUKLARIMIZA HAYVAN SEVGİSİ AŞILAMAK VE ONLARIN BAKIMLARINI ÜSTLENMELERİ İÇİN OKULUMUZ BAHÇESİNDE BESLEDİĞİMİZ TAVŞANLARIMIZ ZIPZIP VE ZEYTİN ÇOK MUTLULAR. ÇÜNKÜ ÇOCUKLARIMIZ HER GÜN ONLARI SEVEREK YEMEKLERİNİ VERİYORLAR.

Ekm

5 YAŞ / A SINIFI DUYGULARINI İFADE EDEN EMOJİLERİ SANAT ETKİNLİĞİNDE ELLERİYLE HAZIRLADILAR.

Ekm

5 YAŞ/ A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN "ÇOCUĞUM ÖYLEYSE ÖZELİM" KONULU SINIF ETKİNLİĞİNDEN SEVİMLİ KARELER. TÜM ÇOCUKLARIMIZ BİZİM İÇİN ÖZELDİR.

Eyl

4YAŞ/ A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ETKİNLİKLERİ

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5 YAŞ / B G-SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN OKULA HOŞGELDİN PANOSU